Kontrata si Premtim

Author: admin / Date: 23-12-2014 /

Libri "Kontrata si premtim" i autorit Charles Fried, Profesor i jurisprudences se pergjithshme ne Harvard Law School. 
"Nje liber terheqes dhe provokues mbi bazat filozofike te ligjit te kontratave...Argumenti i Fridit na jep nje shembull te fuqishem per pikepamjen se ligji i kontratave ka integritetin e vet intelektual te njohur dhe te dallueshem...Studentet do te gjejne nje ndihme te madhe ne hipotezen bashkuese te Fridit" - Yale Law Review

Author: 
Bernd Fischer
IR Library
Error | Albania Institute for International Studies

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.