Media coverage of AIIS launching conference of Center for Albania-Serbia Relations

"Dy institute shqiptare dhe serbe nisin bashkëpunimin" Voice Of America

"Qendra shqiptaro-serbe, bashkëpunim i shoqërive civile mes dy vendeve" Top Channel 

"Sondazhi, Marrëdhëniet Serbi-Shqipëri, shumica e të anketuarve nga NDI: Të shkëlqyera" Ora News

"Albanians want better relations with Serbia, survey finds" Tirana Times

"Albanians feel reserved about Serbs, poll shows" BIRN  

"Sondazhi: 90% e shqiptarëve duan raporte miqësore me Serbinë" MAPO

"Qendra Shqiptaro-Serbe, zyrtarizohet bashkëpunimi i shoqërisë civile mes të dy vendeve" Koha Jonë

"Sondazhi i shqiptarëve: Greqia rreziku kryesor, Serbia vjen e dyta" Gazeta Express

"Sondazhi: shqiptarët kërkojnë marëdhënie normale me serbinë" Hermesnews