Albanian - Greek relations from the eyes of the Albanian public

AIIS report "Albanian Greek Relations from the eyes of the Albanian public - Perceptions 2013 were reflected in two articles from Shqip Newspaper. 

1st article http://gazeta-shqip.com/lajme/2014/04/13/sondazhi-gjerman-shqiptaret-e-shohin-greqine-te-rrezikshme-se-serbia/ 

2nd article http://gazeta-shqip.com/lajme/2014/04/13/ndarja-e-kufirit-detar-ceshtje-prioritare-mes-shqiperise-dhe-greqise/